Friday, 23 December 2011

bercuti

Waktu aku taip cerita ni time aku baru bangun dari tidur time tu pukul 3.05 pg. Bila aku bangun ja , aku terus terfikir nak tulis cerita balik tentang ape yang terjadi pada aku time cuti ni. Ok , aku sorang budak yg baru saja lepas ambil spm. So tgh bercuti la sekarang.
Dua hari lepas aku pergi ke ayer hitam dekat johor untuk ke kenduri  rumah kawan kakak aku. lepas kenduri kami singgah di tempat ape nama tah ,aku pun x tahu.tapi kat situ ada jual barang decoration, makanan, jual bear dan macam-macam lagi.
Aku jenis suka jalan sorang2  walaupun datang dengan famly. So aku akan jalan jauh dari fmly. time jalan2 tu aku ternampk la seorang mamat nie. Muka boleh tahan la hensem nye,muka jenis muka ganas macam kaki pukul , badan tough gila kot macam selalu je ppergi ke gim, dengan mamat tu pakai t-shirt warna hijau yang ketat. Mata aku tertarik ja nak usha mamat tu. tapi mamat  tu x perasan pun aku sedang  melihatnya. Aku rasa umur dy dlm 21-23thn.  Time aku usha dy, mcm2 dlm kepala aku. ye la, nk itu la nak ini la.korang faham kan. Aku just nak beranikan diri, aku pergi la kat mamat itu. mamat ini jaga kedai ,dy jual bear. Aku pun masuk lah dalam kedai dy. First tu ingat just nak usha2 badan dy je tapi Time aku tengok2 bear mamat tu datang menghampiri aku. Aku jadi gelabah kot. Jadi ketar , X tahu kenapa. Untuk kurangkan ketar dlm diri aku, aku buat2 nak tanya harga bear. Belum sempat aku tanya , mamat tu cakap. “harga bear kuning tu rm35” , “yg bear putih tu rm25” ,dan  “yg warna koko tu rm30” . ak just sebut “oooo” je..lepas itu aku tanya la dy. “ yg warna hijau tu bape harga?” . lepas tu dy tanya. “bear hijau yg mana?” aku pun terus jawab “ yg sedang berdiri depan sy ni la” . mamat tu ketawa ja…lepas tu dy jwb “yg ni x jual dik” aku pun terus tanya lagi “ ala nak try pegang pun x bleh kew?” pastu mamat tu  jawab “ kalau nak pegang tu bleh, tapi bukan kat sini, sebab kat sini ramai org” .mamat tu tersenyum je..aku jadi cair kot tengok mamat tu senyum.mcm nak curi je senyuman dy..huhuhu..
Tiba2 ada pelanggan lain  masuk ke dalamkedai tu. Aku pun cau la dari situ. Aku teruskan perjalanan  ke deratan kedai. Lepas habis semua kedai ak pergi aku pusing balik ke arah kereta fmly aku. sampai je kat kedai mamat  td, aku usha dy. Tp kali ni mamat tu pun usha aku..lepas tu aku buat dek je..malu kot rasanya.dah la cakap mcm tu td kt dy.aku terus pergi dari situ. Dalam  10 langkah dari kedai mamat td , ada seseorang  sentuh bahu aku. aku terhenti dan aku berpaling untuk melihat siapa yang sentuh bahu aku. Tengok2, mamat hensem td.aku terus jd ketar semula. Hati aku jadi berdebar-debar ja bila mmat tu barada dihadapan aku.  Mamat tu datang semakin dekat kepada aku. “ kalau adik nak teruskan yg adik cakapkan td, abg ok je” .tergamang kot aku dibuatnya. “ kalau adik nak teruskan, ikut abag”  aku jadi speechless dan x tahu nak buat ape. Mamat td pun terus pergi. Dengan cepatnya aku melangkah untuk mengikuti mamat tu.  Aku ikut dy ,dari hadapan kedai ke belakang kedai  dan terus ikut dy. Sampai lah di suatu tempat, Dan tempat itu adalah tandas. aku rasa itu adalah tandas awan yg diguna oleh pelanggan2 atau pelancong yang datang ke tempat itu. Mamat itu pun mengajak  aku masuk ke dalam tandas itu. Di situ memang tiada orang. Mungkin sebab tandas tu kotor sangat  yang menyebabkan tiada orang yang datang ke tandas itu. Masuk je ke dalam tandas, mamat td pun bertanya kepada aku “so kenapa adik nak pegang abang?” aku terus menjawab “saje je nak rasa badan seorang laki yang tough dan  sasa mcm abang” mamat itu menanyakan aku “ adik nie gay kew?” aku jawab “entah la abg, abg gay kew?”  mamat itu menjawab “ x, I’m not gay” .aku pun bertanya “ so kenapa abg nak bagi adik pegang badan abg?” . mamat tu menjawab “mmm..saje jew” . “so bleh adik pegang?” , aku bertanya.  mamat tu terus menjawab “  ok ja”.
Aku x tahu apa yang ada dalam fikiran aku, fikiran aku bercelaru sangat. Asyik terfikir, “ ok ke aku buat nie?” . mmm..aku terus hampiri mamat hensem tu, selangkah demi selangkah aku mendekatinya. “abang pernah main dengan lelaki?” aku bertanya. “x, ini first time abang bagi lelaki untuk pegang badan abang selain awex abang, so adik pernah kew?”. Mamat tu bertanya . “x, adik pun x pernah buat macam ni”. Ye la, kalau tengok lelaki bogel dalam video pernah la. Tapi kalau secara real ni x pernah lagi. Aku terus bertanya, “abang pernah romen dengan awex abang?”. Dy menjawab, “mestilah pernah, tapi dengan laki belum, so abang just nak try benda baru”.
Sebelum aku teruskan niat aku, aku dahului dengan menyakan nama mamat tu. Mamat tu nama aidit. Sedap kot nama dy. Macam badan nye juga.hahhaaha..  “boleh adik buka seluar abang?” ak bertanya. “ok, abang tunggu nie”
First , dalam fikiran aku hanyalah nak pegang batang dy, dan  berhenti di situ ja, x nak lebih2. Ye la , takut juga kalau terlekat pula. Korang faham kan.  So aku terus meraba bahagian bawah aidit. So faham2 la bila aku meraba kan.mesti la batang aidit akan mencacak naik. Stim je aku tengok aidit. Aku terus kan dengan meraba badan dy. Tapi semua ni baru foreplay. Huuhhu. Aku dapat rasakan dada aidit yang tough. Dengan lurah dada ditengah2 membuatkan aku jadi semakin stim dan tergila-gila untuk menjilat. Tapi aku still bleh tahan. Korang dapat bayangkan la kan. Mata aku terus memerhatikan biji mata aidit. kami sama2 berpandangan. Walaupun mata aku x terlepas daripada pandangan aidit, tetapi tanganku rakus untuk  meraba seluruh badan dy. Aku buka kancing seluar aidit perlahan-lahan, satu peratu aku buka . aku londehkan seluar jean yang aidit pakai terus kebawah. Aku tengok aidit hanya memkai boxer je. Tetapi boxer dy ketat giler dan menampakkan bentuk batang aidit yang tengah sangap tu. Selepas seluar jean aidit terlondeh , aku terus meraba dan memegang  batang aidit,tetapi aidit masih memakai boxer la time tu. Pegang dari luar dulu.huhuu.aku meramas-ramas batang dy. Ahhh…syok gila kot time tu. Ye la first time aku dapat meramas batang lelaki selain batang aku la.huhuhu ….
Aku terus ke next stage. Aku angkat  t-shirt hijau aidit ke atas untuk membuka t-shirt nya. Agak susah kot nak buka, ye la kan dy pakai ketat sangat, so agak sukar untuk aku membukanya. Tetapi dengan tenaga sangap aku, aku jadi kuat untuk membukanya. Huhuhu.. faham2 la orang tengah sangap. Aku mengangkat t-shirt aidit hingga melepasi dada . aku terus meraba pula dada aidit yang tough. Aku merasai seluruh bahagian dada aidit termasuklah celahan ketiak aidit. Kalau puting tetek tu jangan cakap la, dah berkali-kali aku pusing, dan dy hanya merengek kesakitan . kesakitan manja katakan ..huhuhu..
Selepas aku selesai meraba dan meramas dada aidit, aku  teruskan perjalanan tangan ku untuk menjelajah kebahagian lain pula. Mataku masih lagi memerhatikan biji mata aidit. Tetapi tangan ku meraba dari bahagian dada ke bawah. Sampai je pada boxer, aku terus memasukkan tanganku ke dalam. So ape lagi, dapat la aku memegang batang lelaki yang sedang stim ..ahhh…bermacam-macam yang bermain dalam fikiran aku time tu. So dah aku pegang aku terus melakukan sedikit aktiviti melancap, kira macam buat blowjob la..huhuhu..dalam 5-6 kali aku blowjob aku berhenti, aku teruskan untuk membuka boxer ketatnya.  Aku turunkan boxer aidit kebawah. Agak susah juga untuk membukanya, ye la dah la boxer ketat, batang tengah stim, menccak kedepan. So susah la untuk aku membukanya. Tapi macam t-shirt tadi, aku berusaha juga untuk membukanya.huhuh….
Kami hanya melakukan aktiviti tanpa mengelurkan suara. Maybe rasanya malu kot untuk bercakap. Tetapi aidit hanya mengeluarkan bunyi merengek sahaja. Ye la. Sape x merengek kan bila batang dipegang orang. Huhu.. tiba-tiba aidit meraba bahagian bawah aku, batang la. Aidit meramas-ramas dan menekan-nekan batang aku yang tengah stim akibat daripada melayan badan aidit tadi.  Aku hanya memerhati sahaja tangan aidit yang meramas batangku . best giler kot time tu. Layan je rasanya.. huhuhu…  Selepas aidit meramas batangku, dy terus merangkul tengkok aku dan terus mencium mulutku. Tanpa membuanag masa aku terus membalas ciuman ganas aidit. Kami bercium dengan rakus. Korang boleh bayangkan la kan. Aidit memasukan lidahnya yang panjang ke dalam mulutku. Aku rasa nikmat yang tidak terhingga sangat2 time tu. Air liur kami bercampur baur menjadikan air itu lebih enak untuk kami menelannya. Walaupun kami rakus semasa mencium, tetapi jari-jari aidit tidak berhenti-henti untuk meramas batangku. Time tu aku pula yang merangkul erat tengkok aidit. Bagaikan tidak masuk melepaskan saat-saat romantis itu.
Aku teruskan aktiviti ini dengan mengajak aidit “abang nak x adik buat blowjob kat abang?” aku bertanya. “ok ja, tapi kena cepat dik, sebab kedai x da orang jaga” aidit menjawab. “ok abang , adik usahakan k” aku menjawab. So aku pegang batang aidit untuk melakukan blowjob. Aku usap perlahan-lahan untuk memulakan aktiviti. Aku usap, usap, usap dan terus mengusap batang aidit. Aidit jadi bertambah stim..huhuhu ..best aku tengok muka aidit tengah stim time tu.. aku ludahkan air liur aku ke batang aidit, untuk melicinkan batang aidit. Baru cepat air keluar, fikirku. Aku ludahkan air liur ke atas tangan dan aku juga meminta aidit untuk mendermakan sedikit air liurnya . aidit meludahkan air liurnya agak banyak. Tetapi aku terus menghirup air liur aidit di depan matanya. Rasa sedap pula air liur aidit, tetapi aku luahkan semula ke atas tapak tangan , dan aku sapukan pada batang aidit. Aku terus usap dan usap. Aidit hanya mengeluarkan bunyi merengek akibat daripada rasa kestimngan. Best kot dengar suara seorang lelaki yang hensem dan tough, membunyikan suara stim mereka. X dapat aku gambarkan betapa enaknya mendengar bunyi itu pada time tu…huhuhu… aku terus melancap batang aidit yang mencacak naik dengan laju apabila aidit merengek dengan kuat. Ye aku tahu time tu mesti aidit telah berada di puncak klimaks.. dalam beberapa saat, air prit aidit memancut keluar ke arah mukaku. Banyak kot air mani aidit ni. Puas juga la tengok air mani dy memancut. Aku menyapu muka aku yang penuh dengan air mani aidit. Aku menyuapkan sedikit air mani ke mulutku, dan aku luahkan semula untuk aku suapkan kepada aidit. Aidit menjilat air mani nya dengan rakus sekali. Hingga bersih licin jari fuck aku dijilatnya.  
Out of the blue, handfon aku bunyi…aku terpaksa mengangkat. Tengok-tengok fmly aku yang menelefon. Maybe mereka sedang mencariku untuk pulang. Aku meminta aidit untuk berdiam diri tanpa membunyikan suara. Ye memang tepat, mereka menyuruhku ke kereta untuk pulang. Kami terus bangun untuk bersiap untuk keluar dari situ. Aku menolong aidit untuk memakai pakaianya semula.sebelum keluar dari tandas, aku sempat untuk meramas batang aidit. Dy hanya membenarkannya dan tersenyum. Sambil bejalan menuju ke kedai aidit, aku meminta number telefon aidit untuk aku hubunginya nanti.  Sampai ke kedai, aidit memberikan aku bear yang dijual dikedainya, secara free. Aku terus mengambilnya. Aku terus beredar dari kedai aidit dengan perasaan yang gembira.

16 comments:

  1. menarik cerita ni..stim aku..kalau cerita ni betul..aku nak kenal kedua-duanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. [#]PORN|10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
      [#]PORN|Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
      [#]PORN|cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

      [#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
      [#]PORN|melayu luncah video
      [#]PORN|lucah awek bertudung

      [#]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
      [#]PORN|awek bertudung telanjang
      [#]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP


      [#]PORN:pepek luncah awek
      [#]PORN:luncah video terbaru
      [#]PORN:gambar gambar luncah

      [#]PORN:cerita rogol awek bertudung
      [#]PORN:video rogol awek
      [#]PORN:awek di rogol jejaka
      [#]PORN:rogol awek melayu

      [#]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
      [#]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
      [#]PORN|Video bogel awek arab dance



      [#]PORN|Awek kampung mandi bogel
      [#]PORN|Foto awek malay bogel - Camcon Oil
      [#]PORN|AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
      [#]PORN|(45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


      [#]PORN|Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
      [#]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
      [#]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
      [#]PORN|spy cam awek bogel

      [#]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
      [#]PORN|awek bogel sangap batang
      [#]PORN|Lucunya Malam Pertama

      [#]PORN|Awek Berjerawat Bogel
      [#]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
      [#]PORN|Gambar Awek Jepun Bogel
      [#]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

      [#]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
      [#]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
      [#]PORN|Malay Girls and Malay Sex

      [#]PORN|DOWNLOAD MOVIES 18+
      [#]PORN|melayu luncah video
      [#]PORN|lucah awek bertudung





















































































































































      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. for sabah 0198536070 bkn untuk kuning untuk by

    ReplyDelete
  4. i like it yummmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  5. im a gurl . n i horny.. anyone can colz me n phone sex. i'll like it. u can send me an email to get my number.nurraffidah6325@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Saya dari sabah....skrg d k.l...I nak try lah
    ...0148520161....21 thn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me too....i want to try it....is horny....

      Delete
  7. 0175937994..Nak hisap konek korang ja..call je..kl..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. sy lelaki.. sy tgh sangap gila2 pnya.. sy mencari pmpuan penang are butterworth.. call sy 0134945803

    ReplyDelete
  10. Btm jb..cari manly malay or chi not to chubb wechat alanhffny

    ReplyDelete